mr. A. Sangar


"Oog voor de zaak en hart voor de mensen."


Sangar komt oorspronkelijk uit Afghanistan. Hij is begin deze eeuw op 14-jarige leeftijd samen met zijn ouders naar Nederland gevlucht met de droom om advocaat te worden.

 

Zijn droom heeft hij, na vele obstakels te hebben overwonnen, inmiddels verwezenlijkt. Sinds 2017 is Sangar de trotse eigenaar van Advocatenpraktijk Sangar. 

 

Sangar gelooft in specialisme. Naar zijn idee is het onmogelijk om, gezien de hoeveelheid rechtsgebieden en de snelle ontwikkelingen binnen die rechtsgebieden, op meerdere rechtsgebieden actief te zijn.

 

 

In zijn praktijk behandelt hij dan ook enkel familiezaken met daarbij speciale aandacht voor echtscheidingen en alimentatie (kinder- en partneralimentatie). Zijn affiniteit met het onderwerp alimentatie heeft Sangar in zijn periode bij SDU (juridische uitgever) ontwikkeld. Sangar gaf als alimentatiespecialist trainingen aan advocaten en rechters. 

 

 


'Wie' is uw advocaat?

 

Onderaan de pagina treft u een link naar onze Facebook en Instagram. Waarom we dit doen? Familiezaken zijn persoonlijke zaken. Cliënten vertellen zeer persoonlijke verhalen en wij vinden het niet alleen belangrijk dat  de advocaat de cliënt goed kent, maar dat ook de cliënt de advocaat goed kent. Om cliënten daar een handje bij te helpen kunt u via onze Facebook en Instagram een idee krijgen 'wie' u mogelijke advocaat is.