Over ons


"Wij combineren hoogwaardig juridisch advies met laagdrempeligheid en aantrekkelijke tarieven. Een no-nonsense benadering waarbij vertrouwen en betrokkenheid centraal staan."


Waarom advocatenpraktijk Sangar

Omdat u een laagdrempelig kantoor zoekt met betrokken medewerkers die zich volledig inzetten voor uw zaak. Omdat u graag vertrouwen heeft.  In een raadsman met ruime blik. In een kantoor met korte lijnen en scherpe tarieven. In heldere communicatie en praktische oplossingen. In goede afloop. 

  

 

Hoe we werken

We spreken uw taal, geven heldere adviezen en treden adequaat op. U wilt immers verder, het liefst zo snel mogelijk. Daarbij zou u ook graag willen dat wij de zorgen bij u wegnemen. Wij werken dan ook vanuit betrokkenheid. Daarbij is het van belang om u zoveel mogelijk te ontzorgen en een lichtpunt aan de horizon voor u te creëren. Onze aanpak is pragmatisch, creatief en oplossingsgericht. 

 

 

Wat we doen

We behandelen alle juridische zaken waar u als ondernemer of particulier mee te maken krijgt op het gebied van personen- en familierechtHet kan zijn binnen de traditionele aandachtsgebieden als deze, maar ook daarbuiten. Zo kijken we bijvoorbeeld samen met onze cliënten hoe we toekomstige kwesties kunnen voorkomen: de beste oplossing voor een juridisch probleem is immers het voorkomen ervan. 

 Gratis verkennend gesprek

Meer informatie? Maak een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek met mr. Sangar. 

Bel naar 010 798 24 53 of maak gebruik van het contactformulier.